De verschillende taxidiensten van 050 Taxicentrale uit Groningen

Gaat u op vakantie of gaat u zakelijk op reis en zoekt u vervoer naar de luchthaven, of hebt u een afspraak in het ziekenhuis en kunt u niet zelf rijden? Dan staat 050 Taxicentrale voor u klaar. Met taxivervoer in zowel gewone auto's als in taxibusjes voor gezelschappen.

Taxi bestellen

Particulier vervoer

Met een taxi naar uw favoriete restaurant of naar een voorstelling, een veilige rit naar het vliegveld of een bezoekje aan het ziekenhuis? De professionele en behulpzame chauffeurs van 050 Taxicentrale zorgen ervoor dat u op een comfortabele en voordelige wijze op uw bestemming komt, zowel binnen als buiten de regio Groningen. 

 

050 Taxicentrale is het ideale alternatief als u snel en rechtstreeks op uw plaats van bestemming wilt komen. Onze representatieve en gediplomeerde chauffeurs brengen u en uw medereizigers letterlijk tot aan de voordeur; de perfecte manier om snel en comfortabel te reizen.

Benieuwd naar de prijzen?

Zakelijk vervoer

Dagelijks brengen we onze zakelijke passagiers naar alle mogelijke bestemmingen: naar congresruimten maar ook naar vergader- en andere ontmoetingsplaatsen in Groningen en daarbuiten. Terwijl u rustig werkt in een prettige atmosfeer, wordt u comfortabel naar uw bestemming gebracht. 

 

050 Taxicentrale biedt bedrijven de mogelijkheid klanten, personeel of gasten op rekening te laten vervoeren. Op deze manier dragen wij zorg voor uw logistieke vraagstukken; of dit nu tijdelijk is of permanent. Wij factureren maandelijks. U hoeft u dus geen zorgen te maken over directe betalingen. 

 

Voor vragen of advies op maat, belt u tussen 08:00 en 18:00 uur naar ons centrale nummer 050 - 577 58 31.

Ook kunt u per mail vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bijzonder vervoer

Misschien bent u (tijdelijk) niet in staat om zelf te rijden of wilt u onder begeleiding naar uw bestemming worden gebracht? 050 Taxicentrale biedt u deze mogelijkheid. Onze correcte en behulpzame chauffeurs zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel wordt vervoerd. 

Ook voor bijzonder vervoer biedt 050 Taxicentrale de mogelijkheid om op rekening te rijden. 

Wij factureren maandelijks. U hoeft u dus geen zorgen te maken over directe betalingen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Neem contact op voor meer informatie

Airportservice

Voor een zorgeloze en betaalbare reis van en naar het vliegveld bent u bij ons aan het goede adres. Wij brengen en halen u voor een goede, vaste lage prijs naar onder andere Schiphol, Eelde en Bremen.

 

Wij hanteren vaste ritprijzen; zie hier voor actuele prijzen.

De prijs is ongeacht het aantal personen (max. 4 per taxi en 8 per busje). 

 

Hebt u een ander vertrek- of eindpunt? U kunt ons dagelijks bellen tussen 08:00 en 18:00 uur voor een prijsopgave.

Ook kunt u per mail vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Stel uw vraag aan 050 Taxicentrale